Zuivere natuurproducten voeden uw huid

Lichaamspakking (55 min)

Lichaamspakking (55 min)
Een waar ritueel en traktatie voor lichaam en huid.

Een lichaamspakking is een waar ritueel en een traktatie voor lichaam en huid.


Tijdens deze behandeling wordt eerst met een speciale lichaamspeeling over het lichaam gewreven, waardoor dode huidcellen worden verwijder en poriën gereinigd worden. Daarbij wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden de werkzame stoffen van de pakking beter opgenomen in de huid.


Daarna wordt de warme pakking zorgvuldig over het gehele lichaam verspreid. Het lichaam wordt met folie bedekt en u wordt toegedekt met een warmtedeken. Terwijl u 20 minuten aangenaam kunt ontspannen zorgt de temperatuur voor een optimale werking van de pakking. Tot slot wordt de warme pakking met warme kompressen van de huid verwijderd; u voelt zich als herboren.


U heeft keuze uit diverse lichaamspakkingen:


- Algen pakking - zuiverend
Algen zijn rijk aan vitamines en mineralen. De pakking heeft een ontgiftende en zuiverende werking. Daarnaast hydrateert en verstevigt het de huid. Tevens ondersteunt de algenpakking het afslanken en heeft het een positief effect op cellulitis.


- Rozen pakking- verzachtend
Rozenextract heeft een verzachtende werking. De pakking werkt vochtherstellend, verzorgend en ontstekingremmend. Dit maakt dat de rozenpakking een gunstig effect heeft op de onrustige huid, de droge huid en de oudere huid. De rozengeur heeft een kalmerend effect.


- Sinaasappel pakking - kalmerend en ontspannend
Geniet van de heerlijke geur van zomerse sinaasappels! Sinaasappel brengt een gestagneerde energie (Chi), weer in beweging. De pakking werkt kalmerend en ontspannend en werkt goed tegen depressiviteit en slapeloosheid. Sinaasappelolie is goed voor alle huidaandoeningen.
*Een contra indicatie voor deze pakking is zwangerschap, omdat bittere sinaasappel weeën kan opwekken.


- Aloe Vera lichaamspakking - hydraterend en herstellend
Deze pakking op gelbasis bevat Barbedensis Aloe Vera. Deze staat bekend als de beste Aloe Vera Plant. Aloe Vera hydrateert, kalmeert, herstelt de huid is antibacterieel en zelfs licht pijstillend. De pakking zorgt voor een mooi gladde, strakke en glanzende huid. De subtiel fris geurende pakking is geschikt voor alle huidtypen.


 


Prijs: €40,00

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Lichaamspeeling (25min)

Lichaamspeeling (25min)

€ 20,00
     
Lichaamspakking (55 min)