Mer Des Indes

  • Harmonie voor de geest
  • Moment van rust
  • Ontspannen lichaam

Sluit je ogen en laat je meeslepen in een droom van sereniteit tijdens een reis naar het Verre Oosten. Bij elke tussenstop mengen goddelijke geuren en kleuren zich met mariene rijkdommen, zodat lichaam en geest in volledige harmonie ontspannen (80 min).

Gember lichaamsscrub

We starten de behandeling met een heerlijke zachte geurende gember lichaamsscrub. Gember staat bekend om zijn zuiverende werking.

Mer Des Indes is een behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende massage technieken. Een combinatie van Marma massage en Indiase Massage.

Marma massage

Marmapunten zijn belangrijke punten op het lichaam die heel kwetsbaar en gevoelig zijn. Ze worden al genoemd in de Atharva Veda en zijn onderdeel van de Ayurvedische geneeskunde uit het Indiase subcontinent.

Diepwerkende Indiase Massage

Verlost lichaam en geest van ongewenste spanningen. Je lichaam wordt aan de voor- en achterkant gemasseerd van de topjes van de vingers tot aan de puntjes van je tenen.

Door activering en regulering van de marma’s kan het natuurlijk evenwicht van de vitale energie worden hersteld, waardoor geest en lichaam worden ondersteund om te komen tot een algehele genezing. De Ayurvedische Massage is gebaseerd op kennis over de Meridianen en Marma-punten (drukpunten) die elk hun therapeutisch waarde hebben net als in de acupunctuur.

Prijs zonder sauna: € 89,50 p.p.

Wil je deze behandeling zónder sauna entree, bel ons 0513-415200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer