Indoceana Spa Ritueel

  • Spa ritueel met een klein beetje vakantiegevoel
  • Gebaseerd op rituelen met Oosterse kruiden, oliën en bloemen

Een zintuiglijke reis naar het Verre Oosten

Dit ritueel is gebaseerd op gebruiken, massages, kruiden en oliën uit Turkije, India en China. Reis tijdens deze behandeling in ruim een uur (70 minuten) zintuiglijk langs drie gebieden waar reinheid, balans en rust centraal staan:

Oostelijk Middellandse Zee

De reis begint met een heerlijke lichaamsscrub van heilige lotus, bruine suiker, zeezout en etherische oliën uit het Oostelijk Middellandse Zeegebied. Met de scrub wordt de huid gevoed en intensief verzorgd. De geur van citrusvruchten zoals grapefruit en groene mandarijn heeft een verkwikkende werking op je geest.

India

Daarna ben je klaar voor een diepwerkende Indiase massage. Door de heerlijk geurende massageolie kom je langzaam in  Oosterse sferen. De wellnessmasseur gebruikt verschillende massagetechnieken en laat je daarmee lekker ontspannen. Je voelt de balans terugkeren in je lichaam.

China

Tot slot word je ingepakt in een geurende Lotuspakking. Al het goede van deze bijzondere bloem uit China trekt in je huid. Na de pakking voelt je huid zo zacht als zijde. Nog even nagenieten in de rustruimte met een heerlijk kopje Chinese thee.

Prijs zonder sauna: € 74,50 p.p.

Wil je deze behandeling zónder sauna entree, bel ons 0513-415200

Reserveer hier je behandeling + sauna entree
Reserveer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer