Lichaamspakking

  • Ontspannend
  • Je huid voelt zacht en zuiver
  • werkt ontgiftend

Laat je eens inpakken!

Weet je wat het beste recept is voor een superzachte en gehydrateerde huid? De combinatie van werkzame stoffen uit rozen, algen, aloë vera of sinaasappel én een warmtedeken. Een lichaamspakking werkt heerlijk ontspannend. Het ontgift je lichaam en stimuleert de stofwisseling. Laat je eens inpakken.

Wanneer is een pakking goed voor je?

Heb je last van een droge en trekkerige huid of wil je lekker ontspannen? Met een lichaamspakking geniet je van een goede verzorging met directe verbeteringen: je voelt het én je ziet het. Vaak werkt een pakking nog effectiever als je eerst een lichaamspeeling laat doen. Vraag onze specialist van het Beauty Instituut naar de mogelijkheden.

Hoe gaat een lichaamspakking?

Tijdens deze behandeling van 55 minuten verwijderen we eerst met een speciale lichaamspeeling de dode huidcellen. Tegelijkertijd reinigt dat je poriën. De peeling stimuleert ook de doorbloeding van de huid waardoor de werkzame stoffen uit de pakking beter worden opgenomen.
Na de peeling brengt de specialist de pakking aan en word je toegedekt met een warmte deken. Nu mag je 20 minuten lekker genieten van de warmte en de heerlijke geuren. Door de warmte gaan je huidporiën open staan en worden de werkzame stoffen door je lichaam opgenomen.

Maak een keuze uit de volgende pakkingen:

Algen pakking- zuiverend

Algen zijn rijk aan vitamines en mineralen. Daardoor heeft de pakking een ontgiftende en zuiverende werking. Daarnaast hydrateert en verstevigt het je huid. Verder ondersteunt de algenpakking het afslanken en heeft het een positief effect op cellulitis.

Rozen pakking- verzachtend

Rozenextract werkt verzachtend. De pakking herstelt het vochtgehalte in je huid. Is verder verzorgend en ontstekingsremmend. Dit maakt dat de rozenpakking een gunstig effect heeft op een onrustige huid, een droge huid en een oudere huid. De rozengeur heeft een kalmerend effect.

Sinaasappel pakking – kalmerend en ontspannend

Geniet van de heerlijke geur van zomerse sinaasappels! Sinaasappel brengt een gestagneerde energie (Chi), weer in beweging. De pakking werkt kalmerend en ontspannend en is goed tegen depressiviteit en slapeloosheid. Sinaasappelolie is goed voor alle huidaandoeningen. *Let op: als je zwanger bent kan je deze pakking beter niet nemen omdat het weeën kan opwekken.

Aloe Vera lichaamspakking

Deze subtiel frisse lichaamspakking hydrateert, kalmeert, herstelt de huid. Deze pakking is antibacterieel en zelfs licht pijstillend, zorgt voor een mooi gladde, strakke en glanzende huid.
Subtiel fris geurend en geschikt voor alle huidtypen.

Prijs: € 47,50

Wil je deze behandeling zónder sauna entree, bel ons 0513-415200

Lichaamspakking
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer