Suite

Een ruime hotelkamer met een luxueuze uitstraling

De Suite is een ruime kamer met een luxueuze uitstraling. De kamer is ingericht met een royaal boxspring bed en een bedbank. Dat maakt deze kamer geschikt tot vier personen. Verder beschikt de suite over een luxe badkamer met ligbad en apart toilet en een gezellig zitje met comfortabele fauteuils, een grote televisie en minibar (gevuld op aanvraag). De kamer heeft airconditioning en gratis WiFi. Vanaf het balkon heb je spectaculair uitzicht over de landerijen.

Prijs: € 130,00

Boek je de Suite voor 1 persoon dan kost de Suite €120,00 | 3 personen – €150,00 | 4 personen – €170,00

*De genoemde prijs is per kamer per nacht en exclusief reserveringskosten €6,00 en toeristenbelasting €1,25 p.p.p.n.

Tip: Boek hier een arrangement inclusief hotelovernachting(en)

Wil je een kamer voor het weekend boeken dan adviseren wij je telefonisch contact op te nemen voor de beschikbaarheid, om teleurstelling te voorkomen. Als je een hotelreservering hebt gemaakt, ontvangt je altijd een bevestigingsmail van ons. Gelieve deze mee te nemen bij je bezoek. Mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, dan verzoeken wij je tijdig contact op te nemen met de receptie: 0513-415200

In alle hotelkamers geldt een rookverbod. Het overtreden van dit rookverbod wordt gesanctioneerd met een boete van € 150 t.b.v. de reiniging.

Reserveer hier je Suite
Reserveer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer