Polynesia Spa Ritueel

  • Met je ogen dicht op reis langs vier eilandjes
  • Exotische geuren ontspannen de geest

Ontspannen eiland hoppen

Dit ritueel is gebaseerd op gebruiken, massages, kruiden en oliën uit Polynesië, een eilanden groep in de Stille Oceaan. Waan je voor ruim een uur (80 minuten) op één van de exotische eilanden. Ogen dicht, denk witte stranden, hoor ruisende palmen en ruik de combinatie van kokos en vanille. Je bent er. Ons Beauty Instituut leidt je langs de eilanden:

• Manihi – het eiland van de lagunes

Begin met een heerlijk fris en verkoelend welkomstdrankje terwijl je geniet van het Lagoon voetenbad. Een warm badje met essentiële olie om lekker te ontspannen.

• Taha’s – het vanille eiland

Exotic Island Body Scrub. De scrub van wit zand en zeezout heeft een exfoliërende werking. Kokosnoot hydrateert en voedt de huid. Terwijl de vanille een ontspannende werking heeft op de geest.

• Bora Bora – het eiland van het witte zand

De Polynesische massage wordt van generatie op generatie overgedragen. De massage prikkelt de zintuigen en helpt de energiestroom te herstellen.
Mahana massage. Een ontspannende massage met heerlijk geurende Monoï olie. Het strijken van de ‘hotsand stempels’ heeft een diepgaande en spierontspannende werking.

• Raïatea – het heilige eiland

Aan de voet van de Temehoni berg groeit de heilige Apetahi Tiaré-bloem. De dames uit Tahiti gebruiken de bloemen als remedie dankzij de geneeskrachtige werking. Polynesia Sacred Oil: De huid wordt ingewreven met heerlijk geurende Monoï olie. Het voedt, hydrateert de huid intensief en geeft een subtiele parelmoerglans.

Prijs zonder sauna: € 89,50 p.p.

Wil je deze behandeling zónder sauna entree, bel ons 0513-415200

Polynesia Spa Ritueel
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer