Nieuws

Nieuws

Onze nieuwe website!

Wij zijn natuurlijk benieuwd naar uw mening over onze nieuwe website en willen u daarom ook vragen te reageren. Uit de leukste of meest nuttige reactie worden twee saunabonnen verloot. Deze actie geldt tot twee maanden na de livegang van onze nieuwe website.

logo

Het is even wennen: de nieuwe website, maar we vonden het tijd voor een vernieuwingsslag. Een moderne uitstraling gecombineerd met de mogelijkheid online te reserveren en de reservering ook vooraf te betalen. Dit was onze wens en met deze wens zijn wij uitgekomen bij Webwijs.

In samenwerking met hen zijn wij tot onze nieuwe website gekomen. Het is natuurlijk ook voor u als gast even wennen. Online reserveren door middel van een account. Allemaal woorden die misschien niet direct verbonden zijn aan een dagje sauna. Maar u zult merken dat wanneer u eenmaal de eerste reservering gemaakt heeft, het eigenlijk erg gemakkelijk is. Naast de nieuwe vormen van online betalen, kunt u natuurlijk altijd kiezen voor het maken van een reservering zonder vooruit te betalen. Echter, u maakt dan geen gebruik van de extra korting die gegeven wordt. Dus, wij dagen u uit…

Probeer het uit en laat het ons weten! Klik hier om contact op te nemen via het contactformulier.