Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de onderwerpen waarover de meeste vragen zijn. Nog geen antwoord op uw vraag gevonden? Neem dan contact met ons op.

 

Reserveren

Bij Wellness & Beauty De Woudfennen is reserveren voor uw bezoek niet verplicht. Desondanks stellen wij het op prijs als u een reservering maakt via ons reserveringssysteem. Om kwaliteit te kunnen garanderen kennen wij een maximum in het aantal gasten per dag.

 

Tip: vergeet niet om vooraf uw hotelovernachting te reserveren.

 

Met vragen voorafgaand aan uw bezoek kunt u zich wenden tot het callcenter. Heeft u op de dag zelf vragen? Onze medewerkers bij de receptie helpen u graag verder.

Badjas en handdoek

Voor uw wellnessdag mag u uw eigen badjas en badhanddoeken meenemen. Let hierbij wel op dat u een voldoende grote badhanddoek meeneemt waar u met uw gehele lichaam op kunt plaatsnemen.

 

Bij onze receptie kunt u een badjas, badhanddoek en badlaken huren of slippers kopen. Daarbij bieden wij u voor een zorgeloze, onbekommerde dag een complete badset te huur aan.

Beauty | Massage

Wij raden u aan om vooraf uw behandeling of massage te reserveren. Op die wijze kunnen wij beter rekening houden met uw wensen en u een behandeling in het beautycentrum garanderen.

 

Indien u op de dag zelf nog graag een behandeling wilt boeken, kunt u dit bij onze receptie aangeven.


Het tijdstip van uw behandeling wordt bij aankomst bekend gemaakt. Tijdens het reserveren kunt u een voorkeur aangeven voor wat betreft tijd. Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur, maar kunnen u niet toezeggen dat uw behandeling exact op dat moment ingepland zal worden.

Cadeaubonnen

Wilt u een cadeaubon bestellen van Wellness & Beauty de Woudfennen?
Dit kan telefonisch of per email door een bericht te sturen naar onze klantenservice. Op dit moment is het nog niet mogelijk een losse cadeaubon online te bestellen.

 

Heeft u zelf een cadeaubon gekregen en wilt u deze graag verzilveren? Plaats uw online reservering en kies in het keuzescherm voor betaling voor de optie Reserveren zonder te betalen. U levert de cadeaubon in bij aankomst in bij de receptie en betaalt bij vertrek na uw wellnessdag. Indien u hier vragen over heeft kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.

Dieetwensen

Onze chefkok kan rekening houden met eventuele allergieën of speciale dieetwensen. Let u hierbij wel op dat u dit tijdig communiceert, bij voorkeur al tijdens uw reservering.

Zwangerschap

Tijdens uw zwangerschap is het ook mogelijk om gebruik te maken van saunafaciliteiten. Echter met bepaalde richtlijnen. Wij raden u aan om op voorhand te overleggen met uw huisarts welke restricties voor u van toepassing zijn.

 

Onbezorgd kunt u culinair genieten in ons restaurant en ontspannen tijdens de zwangerschapsmassage.

Gezondheidsrisico's

Indien u gebruik maakt van medicatie of problemen heeft met het hart, bloeddruk of andere kwalen raden wij u aan voorafgaand aan uw bezoek met uw huisarts te overleggen.

Parkeren

Bij Wellness & Beauty De Woudfennen is er voldoende parkeergelegenheid waar u kosteloos gebruik van kunt maken tijdens uw wellnessdag.

Rolstoel toegankelijk

Helaas beschikken wij nog niet over de juiste faciliteiten om onszelf als rolstoelvriendelijk te kunnen profileren.