Hotel Country Rose

Hotel

logo hotelOns eigen Hotel Country Rose vormt de ideale plek om een weekend goed uit te rusten en te ontspannen. In de comfortabele, ruime en sfeervolle kamers is het aangenaam vertoeven. Vanuit elke kamer heeft u uitzicht over de weilanden, de omliggende natuur en proeft u de stilte.
 

Wat het helemaal speciaal maakt is dat u lekker in uw badjas vanuit het wellnesscomplex naar uw kamer kunt lopen. Het is uiteraard ook mogelijk om een overnachting te boeken zonder gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten.
 

Een goede nachtrust is belangrijk voor lichaam en geest. In ons hotel slaapt u in een royaal boxspringbed dat een goede nachtrust bevordert, zodat u kunt opladen voor een nieuwe dag.
 

Mocht u ons hotel in het weekend willen boeken dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen voor de beschikbaarheid, om teleurstelling te voorkomen. 

 

Wanneer u een hotelreservering gemaakt heeft, ontvangt u altijd een bevestigingsmail van ons. Gelieve deze mee te nemen bij uw bezoek. Mocht u geen bevestigingsmail hebben ontvangen, dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de receptie onder tel.nr:  0513-415200


In alle hotelkamers geldt een rookverbod. Het overtreden van dit rookverbod wordt gesanctioneerd met een boete van € 150 t.b.v. de reiniging.