Joyaux Atlantique Spa Ritueel

  • Voel je energie terugkeren
  • Laat je masseren met een bergkristal
  • Nu te boeken voor behandelingen vanaf 15 april

De kracht van de Atlantische Oceaan

Als een zware golfslag op de stranden van Guyana, de Bahamas, Florida, Frankrijk en Engeland. Diezelfde kracht van de Atlantische Oceaan krijg jij terug als je deze behandeling hebt ondergaan. Ben je klaar met het nare gevoel van futloos, lusteloos en jezelf maar steeds moeten voortslepen? Thalgo heeft met Joyaux Atlantique (letterlijk de sieraden van de Atlantische Oceaan) een behandeling gecreëerd die je weer energie geeft.

Bij alle handelingen die de specialisten van het Beauty Instituut bij je doen gebruiken ze Thalgo producten waarin een bijzonder kristal is verwerkt. Deze vorm van edelsteentherapie laadt je huid weer op met vitale energie.

Wat doen we?

• In het eerste deel van de behandeling pakken we je voeten in met een speciale balsem. In deze balsem is het kristal Olivijn en een bijzondere alg uit het noordelijke deel van de Atlantische oceaan verwerkt. Olivijn heeft een activerend effect waardoor het de stofwisseling stimuleert. Verder werkt het sterk ontgiftend en stimulerend voor de lever. De zorgvuldig gewonnen alg stimuleert de celdeling. Daardoor krijgt je lichaam weer nieuwe energie.

• Na de balsem krijg je een warm voetenbad.

• Je voelt nu al de positieve energie stromen. Tijd voor de scrub over je hele lichaam met de Pink Sand Scrub. In deze scrub van roze zand zijn witte kwarts kristallen verwerkt. De scrub verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding van je huid en maakt je huid heerlijk zacht.

• Tot slot laten we witte bergkristallen hun energetische werking doen.  Tijdens een stimulerende massage die speciaal voor de Joyaux Atlantique behandeling is ontworpen, masseert de steen je zachte huid. Die stimulerende werking wordt extra versterkt door Afrikaanse massagegrepen toe te passen. Na deze behandeling voel je je krachtiger en energieker.

Prijs: € 74,50 p.p. | duur 70 minuten (nu te boeken voor behandelingen vanaf 15 april)

Wil je deze behandeling zónder sauna entree, bel ons 0513-415200

Reserveer hier je behandeling + sauna entree
Reserveer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer