De wellness spa: kom tot rust!

De wellness spa: kom tot rust!

Even een moment ontsnappen aan het drukke leven. Willen we dat allemaal niet weleens? De hectiek van het werk opzijzetten of de constante druk van het zorgen voor het gezin. Natuurlijk doe je alles met liefde, maar het is belangrijk om ook geregeld een moment voor jezelf te nemen. En waar kan dit beter dan bij een wellness spa?

Wellness spa De Woudfennen

Bij De Woudfennen in het Friese Joure ben je aan het juiste adres om jezelf in de watten te laten leggen. Deze wellness spa biedt je alles om heerlijk te ontspannen. Dat ontspannen kan er trouwens niet alleen door stil te zitten, maar ook door juist te bewegen. Beide vormen van ontspanning zijn goed voor je!

Sauna’s

Je kunt bij De Woudfennen onder andere gebruik maken van de sauna. Zo’n saunabezoek is goed voor je, want daar kun je zowel je lichaam als je geest laten ontspannen. Bovendien gaan de warmte je poriën openstaan, en dat zorgt er weer voor dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, zodat jouw huid er beter gaat uitzien. In De Woudfennen vind je maar liefst 9 verschillende saunaruimtes, die allemaal een eigen karakter en temperatuur hebben. De grootste sauna is bovendien de plek waar er dagelijks meerdere malen opgietingen plaatsvinden.

Massages

Door het ondergaan van een massage zorg je er niet alleen voor dat je spieren kunnen ontspannen, maar ook dat je geest tot rust komt. Daarbij wordt de doorbloeding in je lichaam verbeterd en wordt je nachtrust verbeterd. Je ziet: een massage heeft allerlei gezondheidsvoordelen! In De Woudfennen worden diverse massages aangeboden. Naast de klassieke ontspanningsmassage kun je onder andere genieten van een hotstone-massage of een kruidenstempelmassage.

Hamam-ritueel

Het wellness spa gedeelte van De Woudfennen beschikt over een hamam-ruimte, waar je kunt genieten in een ontspannen en warme sfeer. Tegelijkertijd word je verwend met een heerlijke behandeling. Hoe ziet zo’n hamam-ritueel eruit? Eerst verblijf je 5 minuten in het Turkse stoombad, waar de warmte ervoor zorgt dat je poriën open gaan staan. Vervolgens ga je liggen op een verwarmde marmeren tafel. De wellnessmasseur giet warm water over je heen en scrubt je lichaam. Daarna word je bedekt onder een laag schuim, die jouw huid voedt en verzorgt. Tot slot word je gemasseerd.

Baden

Ontspannen kan ook door je lekker in te spannen. En dat kan ook bij De Woudfennen, in de baden op het terrein. Zo kun je er baantjes trekken in het binnen- of buitenzwembad, waarbij het buitenbad ook nog eens een jetstream heeft. Zwemmen is natuurlijk goed voor al je spieren. Maar je kunt ook rustig genieten in het bubbelbad of het kruidenbad.

Beauty-instituut

Wil je jouw bezoek aan de wellness spa combineren met échte huidverbetering? Dan kun je kiezen voor een behandeling in het beauty-instituut, dat ook gevestigd is op het terrein. Het instituut biedt gezichts- en lichaamsbehandelingen, anti-agingbehandelingen, figuurverbetering en ontharingsbehandelingen door middel van harsen en epileren. Ook kun je kiezen voor definitief ontharen door middel van laser.

Rustruimte en tuin

Maar je kunt ook gewoon ‘helemaal niks’ doen. Daarvoor beschikt De Woudfennen over een rustruimte met lekkere zachte slaapstoelen. Ook vind je op het complex een mooie en grote tuin met een waterval. Omdat het gehele terrein is omsloten door een houtwal, kun je hier in alle privacy verblijven.

Hotel en restaurant

Als je langer in De Woudfennen wilt verblijven dan een dag, kun je overnachten in het inpandige hotel, dat direct verbonden is met het wellness-gedeelte. Je kunt kiezen uit een eenpersoonskamer, een tweepersoonskamer en een luxe suite. In het restaurant kun je terecht voor lunch en/of diner. Je ziet: je kunt een hele dag ontspannen doorbrengen op het terrein!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer