Een schoonheidsbehandeling voor jou!

Een schoonheidsbehandeling voor jou!

Je wilt goed voor jezelf zorgen en er ook goed uitzien. Dat betekent dat je niet alleen streeft naar een goed figuur, maar je wilt er ook verzorgd uitzien. Je wilt dus letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten en de mooiste versie van jezelf worden. Ga dan voor een schoonheidsbehandeling bij De Woudfennen!

Gezichtsbehandelingen

Bij het Beauty Instituut van De Woudfennen kun je terecht voor een schoonheidsbehandeling voor je gezicht. Er zijn drie verschillende behandelingen. Er is de Verzorgende gezichtsbehandeling, de Zuiverende gezichtsbehandeling en de Subliem gezichtsbehandeling. Deze behandelingen hebben niet alleen een verschillende inhoud, maar de tijdsduur verschilt ook, van 25 minuten tot 60 minuten. Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van cosmeticaproducten van Thalgo.

Lichaamsbehandelingen

Ook voor lichaamsbehandelingen ben je bij deze schoonheidssalon in Friesland aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een lichaamspeeling; een heerlijke oppepper voor je huid. Of ga voor een lichaamspakking. Hierbij wordt je huid ontgift, en na de behandeling voelt je huid zuiver en zacht aan. Er is keuze uit verschillende soorten pakkingen.

Anti-aging

Niet iedere vrouw heeft een mooie, gezonde en gladde huid. Wanneer de huid ontsierd wordt door bijvoorbeeld acne, littekens, rimpels of fijne lijntjes, kan dit een negatief effect hebben op het zelfbeeld en het zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om jouw huid er weer jonger, egaler en frisser uit te laten zien. En dat kan je huid goed gebruiken! Hiervoor zit je goed bij dé schoonheidsspecialist in Friesland.

Microneedling

De Woudfennen heeft allerlei behandelingen waarmee je huid er beter gaat uitzien. Een voorbeeld van zo’n behandeling is microneedling. Dat is een techniek die heel geschikt is bij fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, verstopte poriën en littekens. Bij een behandeling penetreren micronaaldjes de huidlagen. Hierdoor ontstaan er microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten en werkstoffen daarin. Het effect van deze werkstoffen wordt hierdoor enorm verhoogd.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het microdermabrasieapparaat zuigt jouw huid vacuüm en spuit tegelijkertijd microfijne kristallen op je huid. Door deze microkristallen wordt 50 tot 60% meer van de bovenste dode huidcellen verwijderd dan bij andere peelings. Hierdoor ontstaat een betere opname van de producten. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie.

Figuurverbetering

Zou je wel wat strakker in je vel willen zitten? Ook daarvoor zijn er mogelijkheden bij De Woudfennen. Je kunt kiezen voor verschillende kuren voor figuurverbetering. Zo is er de Body Wrap. Hierbij worden gifstoffen uit het vetweefsel onttrokken, en het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

Laserbehandelingen

Het Beauty Instituut heeft verschillende lasers, waarmee allerlei huidaandoeningen aangepakt kunnen worden. Ook definitief ontharen met laser behoort tot de mogelijkheden. Deze behandeling is snel, effectief en ook nog eens vrijwel pijnloos. En het mooie is: de behandeling is geschikt voor elk huidtype.

Verwijzing en vergoeding

Een schoonheidsbehandeling kun je altijd ondergaan. Voor een huidverbeterende behandeling is het niet nodig om een verwijsbrief van je huisarts of van een specialist te hebben. Maar wanneer je een medische indicatie hebt, is het aan te raden om een verwijsbrief te hebben, want dan krijg je mogelijk een vergoeding. Bij het intakegesprek wordt jouw huidprobleem beoordeeld en krijg je advies over de behandeling die het beste past bij jouw specifieke huidprobleem.

Wellness spa

Wanneer je het Beauty Instituut van De Woudfennen bezoekt voor bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling, kun je ook gebruik maken van het wellnessaanbod. Kies bijvoorbeeld voor de saunafaciliteiten, laat je masseren of onderga een hamam-ritueel. Ook kun je terecht in de baden op het terrein, waaronder zwembaden. Er is alles voor een heerlijk dagje ontspannen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer