Mooi ouder worden doe je zo

Mooi ouder worden doe je zo

We willen allemaal ouder worden, maar het liefst niet ouder zijn, en er al helemaal niet ouder uitzien! Toch is het verouderingsproces niet te stoppen. De productie van collageen en elastine, de stofjes die zorgen voor een stevige en elastische huid, begint na je 23e namelijk al af te nemen. Een gezonde leefstijl kan er echter wel aan bijdragen om die stralende en frisse glow van je huid zo lang mogelijk te behouden.

Lifestyle

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar als je goed voor jezelf zorgt, heeft dat ook invloed op je huid. Als je je bij het ouder worden aan de volgende tips houdt, maak je al een stap in de goede richting:

Huidveroudering

Met bovenstaande tips is de eerste stap gezet om je huid bij het ouder worden zo mooi en gezond mogelijk te houden. Toch zal dat niet kunnen voorkomen dat de eerste fijne lijntjes verschijnen. Ineens oogt je kaaklijn niet meer zo strak als voorheen en verdwijnen de lachrimpeltjes naast je ogen niet meer.

Huidverjonging en huidverstrakking

Gelukkig is daar iets aan te doen. Onze gezichtsbehandelingen zijn niet alleen gericht op huidverbetering, maar ook op huidverjonging, huidverstrakking en anti-aging. Na zo’n heerlijke behandeling is het ouder worden je veel minder goed aan te zien, want je ziet er weer stralender en jonger uit.

Mooi ouder worden met anti-aging

Afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft, hebben we een keur aan behandelingen te bieden:

Kom eens langs

Ben jij benieuwd welke anti-agingbehandeling geschikt is om het ouder worden van jouw huid te maskeren? Maak dan eens een afspraak voor een intakegesprek. Dan kunnen we je adviseren voor een behandeling op maat!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer