Laserbehandeling ontharen: lekker glad!

Laserbehandeling ontharen: lekker glad!

Jouw hoofdhaar koester je. Op andere delen van je lichaam zou je de haargroei liever kwijt dan rijk zijn. Je bent klaar met het drama dat ontharen heet. Kan dat nu echt niet anders? Ja, dat kan, met een laserbehandeling ontharen!

Laserbehandeling ontharen

Je hoeft echt niet de rest van je leven tijd en geld te besteden aan ontharen, scheerspullen, waxen, epileren of welke andere methode dan ook. Als je definitief wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: een laserbehandeling ontharen. Op een pijnloze en verantwoorde manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn.

Start in het najaar

Voor definitief ontharen zijn meerdere behandelingen nodig, omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden. Ook wordt laserontharing niet in de zonnige zomermaanden uitgevoerd, omdat de huid dan te gevoelig voor zonlicht is. Het is daarom aan te raden om in de herfst te starten met jouw laserbehandelingen. Zo ben je in de volgende lente helemaal haarvrij!

Voordelen

Dit zijn de grote voordelen van een laserbehandeling ontharen:

  • Je bent voor altijd van jouw ongewenste haargroei af.
  • Je hebt nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties.
  • Je hebt niet meer te maken met ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels (folliculitis).
  • Je hebt altijd een gladde en egalere huid.
  • Je bespaart tijd en geld op scheerproducten.

Zelfs de dunste haartjes

Hoe gaat een laserbehandeling in z’n werk? De laser dringt door tot in het haarzakje, dat door de warmte wordt vernietigd. Na elke behandeling groeien er steeds minder haren terug. Dankzij het gebruik van twee verschillende koppen kunnen zelfs de laatste dunne haartjes permanent worden verwijderd!

laserbehandeling ontharen

Geweldig apparaat

Voor het definitief ontharen beschikt het beautyinstituut binnen De Woudfennen over een geweldig nieuw apparaat: de Biotec Xlase Plus laser. Dit is een diodelaser waarmee ongewenste haren op een zeer duurzame manier op een snelle en veilige manier worden verwijderd.

Voordelen ten opzichte van IPL

De behandeling met laser is snel, effectief en vrijwel pijnloos, geschikt voor elk huidtype en biedt een beter en langdurig resultaat ten opzichte van IPL. Je geniet van een comfortabele en ontspannen ervaring en profiteert van een langdurig gladde huid met de laserbehandeling ontharen.

Overige toepassingen laser

De Biotec Xlase Plus laser kan ook gebruikt worden voor andere toepassingen dan ontharen. De laser kan ingezet worden bij pigmentvlekken, couperose en aangetaste nagels. Bovendien is het apparaat geschikt voor anti-agingbehandelingen.

De Woudfennen

Tijdens een laserbehandeling willen we dat je je op je gemak voelt. Daarom hechten wij veel waarde aan openheid en transparantie. We leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren en hoe het behandelplan eruitziet. We behandelen jouw vragen en wensen met de grootste zorg, en pas wanneer alles duidelijk is, gaan we aan de slag.

Wellness spa

Als je toch in De Woudfennen bent, maak dan ook gebruik van het wellnessaanbod! Je kunt kiezen voor een bezoek aan de sauna’s of een massage of hamam-ritueel ondergaan. Ook kun je terecht in de baden, waaronder zwembaden. Ontspannen kan verder in de stilteruimte en de grote tuin met waterval. Alles voor een heerlijk dagje ontspannen! Kun je zelf geen keuze maken uit het aanbod, maak dan gebruik van een van de arrangementen die met zorg zijn samengesteld.

Restaurant en hotel

Wanneer je niet in de buurt van De Woudfennen woont, kun je er ook voor kiezen om te overnachten in het hotel op het complex. Er is zowel een eenpersoons- als een tweepersoonskamer, en bovendien is er een luzueuze suite. In het restaurant geniet je van een lekkere lunch of een heerlijk diner.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer