Laserbehandeling kalknagels, voor mooie voeten

Laserbehandeling kalknagels, voor mooie voeten

Heb je al jaren last van schimmelnagels? En wil je je, bijvoorbeeld in de zomer, niet langer schamen voor je nagels? Ben je al die middeltjes, crèmes en zware medicijnen zat die niet goed zijn voor je lever? Wil je niet tijdelijk, maar gewoon helemaal van je schimmelnagels (ook wel bekend als ‘kalknagels’) af? Kies dan voor een laserbehandeling kalknagels!

Gezonde voeten belangrijk

Schimmelnagels zijn een veel voorkomende aandoening. Ongeveer 20 procent van de volwassenen krijgt hiermee te maken. En in de praktijk blijkt vaak dat het percentage nog hoger is. Mensen willen hier graag vanaf, en ze proberen dan ook allerlei crèmes, druppels of zalfjes die er op de markt zijn. Helaas bieden die meestal teleurstellende resultaten, en dat is jammer, want gezonde voeten zijn belangrijk. Ze dragen ons de hele dag door. Daarbij komt ook nog eens dat schimmelnagels besmettelijk zijn.

Laserbehandeling kalknagels

De oplossing: een laserbehandeling kalknagels! Het Beauty Instituut van De Woudfennen beschikt over verschillende lasers, waaronder de Nd:YAG laser. Daarmee kunnen allerlei huidproblemen aangepakt worden, maar ook kalknagels! Bij de behandeling wordt de laserstraal over het nagelbed bewogen. Deze straal geeft een continue warmte af op de plek onder het nagelbed. Hierdoor worden de schimmelcellen gedood.

Snel resultaat

Een laserbehandeling kalknagels werkt snel: een eerste gezonde uitgroei is al na 2 maanden zichtbaar. Na enkele behandelingen is de schimmel geheel verdwenen. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de ernst van de schimmel. De methode van kalknagels laseren is veilig, duurt kort en kan zonder verdoving plaatsvinden. Er is geen hersteltijd nodig, en direct na een behandeling kunnen de nagels gelakt worden. Je ziet: een laserbehandeling kalknagels laat je voeten er snel weer goed uitzien!

Huidproblemen

Met behulp van laser kun je niet alleen een schimmelnagel laseren, maar kunnen ook huidproblemen worden aangepakt:

  • overbeharing in het gezicht en op het lichaam)
  • ouderdomsvlekken, melasma en pigmentvlekken
  • acne en acnelittekens
  • diverse roodheden, zoals couperose, spider naevus, beenvaten en rosacea
  • huidveroudering
  • littekens

Andere mogelijkheden

En daar houdt het niet op. Je kunt bij het Beauty Instituut ook terecht voor figuurverbetering, hand- en voetverzorging, harsen en epileren. Ook kun je je laten masseren. Hiervoor biedt De Woudfennen verschillende vormen van massage. Goed voor je lichaam en een heerlijk moment voor jezelf!

Dé plek voor wellness

Maar De Woudfennen is zoveel méér! Je kunt er namelijk ook terecht voor een heerlijk dagje wellness. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de sauna. Dat is goed voor je, want je kunt zowel je geest als je lichaam helemaal laten ontspannen. Door de warmte gaan je poriën openstaan, wat ervoor zorgt dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Hierdoor gaat je huid er beter uitzien. Je vindt in De Woudfennen liefst negen saunaruimtes, die allemaal een eigen temperatuur hebben. In de grootste sauna worden meerdere keren per dag opgietingen gedaan.

Lekker zwemmen

Je kunt ook ontspannen door je in te spannen, namelijk door lekker te zwemmen. Niet alleen kun je bij De Woudfennen baantjes trekken in het binnenbad, maar er is ook een buitenbad. Dit buitenbad is voorzien van een jetstream. Daarnaast zijn er een bubbelbad en een kruidenbad.

Eten en overnachting

Lijkt het je leuk om langer dan een dag in te verblijven in De Woudfennen en omgeving? Op het terrein bevindt zich een hotel, dat het mogelijk maakt dat je direct vanuit het wellness-deel zó in je badjas naar jouw kamer kunt lopen! Er is keus uit een kamer voor één persoon en een kamer voor twee personen. Verder is er een luxueuze suite. In het restaurant van De Woudfennen kun je heerlijk eten. Zowel voor de lunch als voor het diner zit je hier goed, want er is een ruime keuze uit lekkere gerechten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer