Een laserbehandeling voor je gezicht

Een laserbehandeling voor je gezicht

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Die beschermt je tegen kou, hitte, zonnestraling en infecties. Daarom is het extra belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Ben je minder tevreden over aspecten van je huid? Met een laserbehandeling voor je gezicht zijn goede resultaten te boeken op het gebied van huidverbetering.

Laserbehandeling gezicht

Heb je last van overbeharing in je gezicht? Stoor jij je aan die pigmentvlekken? Of heb je storende littekens? Iedere vrouw heeft wel een uiterlijke onzekerheid waar ze graag iets aan zou willen doen. Gelukkig is er met een laserbehandeling van het gezicht veel mogelijk, zodat het anderen echt kan opvallen dat je er beter uitziet en dat je huid straalt!

laserbehandeling gezicht

Huidproblemen

Met laser kunnen de volgende huidproblemen aangepakt worden:

  • overbeharing (van het gezicht en lichaam)
  • pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en melasma
  • acne(littekens)
  • schimmelnagels
  • roodheden (waaronder spider naevus, couperose, rosacea en beenvaten)
  • huidveroudering
  • littekens

Hieronder worden vier toepassingen nader toegelicht.

Overbeharing

Heb je genoeg van epileren, harsen en scheren? Behalve dat je plekken kunt vergeten met scheren, zijn er nog meer nadelen aan het vaak moeten bijhouden van ongewenste haargroei. Je bent er veel tijd aan kwijt, kunt er rode en jeukende bultjes en ontstekingen aan overhouden en stoppels groeien weer snel terug. Daarnaast kan in het oog springende overmatige haargroei, zoals op je gezicht of je armen, je ook erg onzeker maken. Gelukkig kun je door je gezicht te laten laseren op een compleet pijnloze en veilige manier je haren definitief laten verwijderen.

Pigmentvlekken

Ouderdomsvlekken ontstaan, zoals het woord al doet vermoeden, vaak op latere leeftijd. Ze zijn het resultaat van schade die in het verleden door de zon is ontstaan. De pigmentcellen zijn in de war geraakt waardoor ze meer pigment aanmaken op bepaalde plekken. In principe zijn ze ongevaarlijk, hoewel ze in sommige gevallen een voorbode kunnen zijn van huidkanker. Wanneer je je stoort aan deze pigmentvlekken, kun je overwegen om ze weg te laten halen met behulp van laserapparatuur.

Acne(littekens)

Acne wordt veroorzaakt door een verstopping van de openingen van de haarzakjes. Het doet jouw uiterlijk vaak geen goed. De genezing van actieve acne gaat niet van de ene dag op de andere, maar met een behandelplan op maat kan de acne aangepakt worden. Tussen de behandelingen door zul je jouw goed moeten verzorgen. Is de actieve acne verholpen, dan kun je kiezen voor een behandeling van de littekens met de laser. Ook voor acne is een laserbehandeling van het gezicht dus een geschikte methode.

Schimmelnagels

2% tot 14% van alle volwassenen krijgt een keer te maken met een schimmelnagelinfectie, oftewel onychomycose. Het is een schimmel die zich voedt met keratine, een proteïne in de nagel. Schimmelkolonies gedijen het best in een vochtige omgeving en dringen het nagelbed binnen via de buitenrand van de nagel. De schimmelnagelinfectie kan pijnlijk zijn en daardoor het lopen beïnvloeden. Met laser wordt warmte onder de nagel gegenereerd midden in de schimmelkolonie. Ook bevordert de laser de groei van heldere nagels zeer effectief. Zo krijg je weer gezonde en mooie nagels!

Prachtig apparaat

De Woudfennen maakt voor een laserbehandeling voor het gezicht of het lichaam sinds kort gebruik van een nieuw apparaat: het Biotec XLase Plus Laser Platform. Dit is een krachtig diode-laserapparaat dat geschikt is voor allerlei toepassingen. Hiermee wordt het laseren van je gezicht niet alleen een effectieve, maar ook een aangename behandeling.

Verwijzing en vergoeding

Voor een behandeling is het niet nodig om een verwijsbrief van een huisarts of specialist te hebben. Heb je een medische indicatie, dan is het wél raadzaam om over een verwijsbrief te beschikken, voor het eventueel verkrijgen van een vergoeding. Tijdens het intakegesprek worden je huidprobleem beoordeeld en word je geadviseerd rond de behandelmethode die het meest geschikt is voor jouw specifieke probleem.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer