Mindfulness Meditatie
  • Geestelijk ontspannen
  • Reset jezelf

Zinnenprikkelende stilte

Een bijzondere beleving van muziek, geur, geleide meditatie en stilte! Bereik nu optimale ontspanning en vul je saunabezoek aan met onze Mindfulness Meditatie.

Laat je meevoeren in een innerlijke reis van 30 minuten. Het ontspannen van het lichaam begint bij het ontspannen van het hoofd. De meditatie creëert een verdieping in je ontspanning. In dit half uur voor jezelf krijgen lichaam en zintuiglijke beleving alle aandacht. Leer de aandacht verleggen zodat je even de gedachten en zorgen naar de achtergrond verplaatst.

Je zet jezelf als het ware even stil. Ervaar het als een frisse reset voor je hele systeem.

Joke van Neerven

De Woudfennen werkt samen met Joke van Neerven van Ja!Partner, Mental Coach en Multidisciplinair therapeut. Vanaf 2010 heeft Joke velen begeleid naar ‘de ontmoeting met zichzelf’. Haar werkwijze is ge-richt op het doorzien van terugkerende patronen in ons gedrag, vastgeroeste overtuigingen en het ombuigen van de angsten en onzekerheden die ons bij ons ware potentieel vandaan houden. Werkvormen die het onderbewuste zichtbaar maken, (onbewuste) communicatie, leren loslaten en verwerking typeren een traject bij Ja!Partner.

€9,50 p.p. – opgeven via receptie

Joke is aanwezig op vrijdag (even weken) en op maandag (oneven weken). Aanmelden voor Mindfulness Meditatie via de receptie van Wellness & Beauty De Woudfennen. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer