NK Saunameester 2019 | Sauna in wedstrijdvorm

Wapperen, warmte en wellness

  • Finale solo op zaterdag 18 mei
  • Zes opgietingen vanaf 12:00 uur
  • Voor maar €28,50
  • Reserveer direct! 

Heeft de saunameester de wow factor?

Wil je kennismaken met de top van de Nederlandse saunameesters? Zet dan zaterdag 18 mei “SAUNA” dik en vetgedrukt in je agenda. Die dag kan je vanaf 12:00 uur genieten van zes verschillende solo-opgietingen. Verschillende saunameesters van diverse wellness bedrijven laten hun opgiettechnieken zien. Wie van hen laat jou de sauna verlaten met een gevoel van “wow!” dit was super!!

Kosten en reserveren

Met een dagentree van €28,50 kun je genieten van alle zes opgietingen. Je hoeft dus niks extra’s te betalen! Wanneer je online reserveert via ons reserveringssysteem en direct betaalt  ontvang je ook nog eens 10% korting!

Waar wordt opgelet?

Het is niet zomaar wat de saunameesters naar voren moeten brengen. Op elk detail van de sessie wordt gelet. En dat begint al voordat jij als deelnemer aan de opgietsessie de saunacabine instapt. Heeft de saunameester bijvoorbeeld jou verteld wat je te wachten staat, welke geuren er worden gebruikt en of het een milde of een scherpe warmte gaat worden? Zit je goed en wel in de cabine dan komt het er voor de saunameester op aan om de warmte goed te verdelen. Als het een duo sessie is moeten beide saunameesters goed op elkaar inspelen. De opgieting mag maximaal 16 minuten duren. En als jij eenmaal na de opgieting buiten staat af te koelen, wordt van de saunameester verwacht dat ie jou in de gaten houdt of alles goed gaat.

Basis, basis-plus of demonstratie opgieting?

De onderlinge strijd gaat op drie niveaus. Dat is leuk omdat daarmee de Saunameestervereniging aanstormend talent de kans geeft zich te ontwikkelen. En daar profiteert iedereen van. Bij de basis opgieting wordt vooral gelet op de wappertechniek, geurgebruik en begeleiding van de deelnemers voor en na de opgieting. Bij de basis-plus opgieting gebruikt de saunameester een thema. Dat kan muziek, klank of stilte zijn. Spektakel en show wordt het pas bij de demonstratie opgietingen. Dan mag de saunameester het thema volledig naar eigen inzicht opbouwen.

Wat is jouw rol?

Jij mag beoordelen. Hoeft niet. Je mag ook natuurlijk van al dat heerlijks puur genieten. Want dat is het zeker die dag! Op zaterdag 18 mei is de finale voor de solo opgietingen van het NK Saunameester 2019.

Reserveer snel om zeker te zijn van deelname aan één van de zes sessies, want dit wil je niet missen!

tip: boek gelijk een hotelovernachting. Na al die opgietingen heb je dat echt verdiend!

18 mei - FINALE NK Saunameester 2019
Reserveer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer