Huidproblemen? Kies een natuurlijke aanpak!

Huidproblemen? Kies een natuurlijke aanpak!

Je werd ooit geboren met een gaaf en perzikzacht huidje, maar bij het ouder worden hebben de tijd en omstandigheden daar wel hun sporen op achtergelaten, zoals littekentjes van wondjes, waterpokken of acne, zonschade en de eerste signalen van huidveroudering. Natuurlijk zijn er allerlei technieken om die huidproblemen aan te pakken, maar waarom zou je niet kiezen voor een natuurlijke behandeling? Want dat is precies wat SQT bio-microneedling is.

Microneedling

Je hebt vast weleens iets over microneedling gehoord of gelezen. Bij deze behandeling worden er met een speciaal apparaat microscopisch kleine gaatjes in je huid gemaakt. Hierdoor wordt de celdeling gestimuleerd en wordt je huid aangezet om collageen en elastine, de stofjes die voor stevigheid en elasticiteit zorgen, aan te maken. Dat maakt het tot een goede oplossing voor huidproblemen als littekens, veroudering en pigmentatie.

Op een natuurlijke manier

Bij SQT bio-microneedling wordt geen speciaal apparaat gebruikt, maar een natuurlijk product. De naam zegt het eigenlijk al: ‘bio’ is afgeleid van het Griekse woord ‘bios’ dat ‘leven’ betekent. Het gaat in dit geval om de ‘sponge spicules’, een zoetwaterspons. Bij een spons ben je geneigd om aan weldadige zachtheid te denken, en zo ziet de spons er ook uit, maar schijn bedriegt. Het bevat namelijk een soort kiezelhoudende bionaaldjes van puur en hard eiwit. Onder de microscoop ziet het eruit als scherpe kristallen staafjes.

Lichte massage

Tijdens de behandeling worden deze microkristallen (ongeveer 3 miljoen stuks!) met een lichte handmassage rechtstreeks je huid in gemasseerd. Dat klinkt misschien pijnlijk, maar dat valt enorm mee. In tegenstelling tot ‘gewone’ microneedling, treden geen beschadigingen op in je huid om je huidproblemen op te lossen.

Celvernieuwing

De behandeling stimuleert en verhoogt de celvernieuwing van je huid, die meteen collageen en elastine gaan aanmaken. En dat is ook duidelijk zichtbaar: je ziet bijna onmiddellijk een opvullend effect. Terwijl je huidvernieuwingscyclus normaal gesproken gemiddeld 28 dagen duurt, wordt dat door de behandeling versneld tot ongeveer 10 dagen. Je huid kan na de behandeling eerst een beetje gaan schilferen, doordat de bovenste laag huidcellen wordt afgestoten. Maar daaronder verschijnt een frisse, egalere en stralende teint.

Huidproblemen

SQT bio-microneedling kan worden ingezet bij de volgende huidproblemen:

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb jij huidproblemen en wil je deze op een natuurlijk manier aanpakken? Dan is dit dé behandeling voor jou. Neem vandaag nog contact op en plan vrijblijvend een adviesgesprek bij ons in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer