Tarieven

Tarieven

Single: standaard kamer met een eenpersoonsbed - €70,00
De Single Room kenmerkt zich door de ruimte en klassieke inrichting. In de kamer treft u een royaal boxspringbed (1.40x2.20meter), een luxe badkamer en apart toilet. Daarbij is er een gezellig zitje met comfortabele fauteuils en een grote televisie. Elke kamer beschikt over airconditioning en u kunt kosteloos gebruik maken van Wi-Fi.

 

Double: standaard kamer met een tweepersoonsbed - €90,00 
De Double Room kenmerkt zich door de ruimte en sfeervolle inrichting. In de kamer treft u een royaal boxspringbed (1.80x2.20meter), een luxe badkamer en apart toilet. Daarbij is er een gezellig zitje met comfortabele fauteuils en een grote televisie. Elke kamer beschikt over airconditioning en u kunt kosteloos gebruik maken van Wi-Fi.

 

Suite: luxe kamer met een tweepersoonsbed - €110,00 
De Suite kenmerkt zich door de ruimte en luxueuze inrichting. Vanaf het balkon heeft u een spectaculair uitzicht over de landerijen. In de kamer treft u een royaal boxspringbed (1.80x2.20meter), een luxe badkamer met ligbad en apart toilet. Daarbij is er een gezellig zitje met comfortabele fauteuils, een grote televisie en minibar (gevuld op aanvraag). Elke kamer beschikt over airconditioning en u kunt kosteloos gebruik maken van Wi-Fi.


*De genoemde prijzen zijn per kamer per nacht en exclusief reserveringskosten  €6,00 en toeristenbelasting €1,25 p.p.p.n.

 

Tip: Boek hier een arrangement inclusief hotelovernachting(en)
Wanneer u een hotelreservering gemaakt heeft, ontvangt u altijd een bevestigingsmail van ons. Gelieve deze mee te nemen bij uw bezoek. Mocht u geen bevestigingsmail hebben ontvangen, dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de receptie onder tel.nr:  0513-415200


In alle hotelkamers geldt een rookverbod. Het overtreden van dit rookverbod wordt gesanctioneerd met een boete van € 150 t.b.v. de reiniging.