Hotel met wellness: wat een uitkomst!

Hotel met wellness: wat een uitkomst!

Heb je zin om er eens lekker een weekendje tussenuit te gaan? En om jezelf eens te vertroetelen? Kies dan voor een hotel met wellness! Dan kun je op één plek ontspannen én lekker eten en overnachten.

Weg met de sleur

Het is goed voor je om even de dagelijkse sleur in te wisselen voor een prachtige omgeving waar je in de watten gelegd wordt. Maar je wil niet op een plek terechtkomen waar het een drukte van belang is. Je bent er tenslotte voor je rust. Denk dan aan De Woudfennen! Dat is een hotel met wellness waar je gebruik kunt maken van allerlei wellnessfaciliteiten.

Meerdere kamers

Het hotel met wellness is zodanig gesitueerd, dat je meteen in je badjas vanuit het wellnessgedeelte je kamer in kunt. Er is niet alleen een kamer voor één persoon, maar er is ook een kamer voor twee personen, en er is ook nog eens een luxe suite. Wil je op het terrein eten? In het restaurant kun je terecht voor je lunch en diner.

Sauna

Wat is er zoal te doen bij deze combinatie van wellness en hotel? Allereerst kun je er terecht voor de sauna. De voordelen hiervan zijn talrijk. Je kunt je helemaal je op jezelf focussen en tot rust komen. Dat heb je zeker verdiend. Laat gewoon lekker je gedachten de vrije loop, geniet van de sfeer of ga bijvoorbeeld lekker wat lezen.

Voordelen voor je gezondheid

Niet alleen is een saunabezoek ontspannend, maar de sauna heeft ook voordelen voor je jou en je huid. Zo wordt het ‘gelukshormoon’ endorfine aangemaakt. Omdat je transpireert, worden dode huidcellen verwijderd en worden afvalstoffen afgevoerd via je huid. En dat is nog niet alles: de warmte heeft ook nog eens een positief effect op je immuunsysteem. Dit is één van de vele voordelen van wellness met hotel.

Negen verschillende sauna’s

De Woudfennen beschikt over liefst negen verschillende saunaruimtes. Deze hebben allemaal een eigen karakter en ook een eigen temperatuur. De grootste saunaruimte op het terrein is meerdere keren per dag het toneel van opgietingen, die worden verzorgd door professioneel werkende saunameesters van het wellnesshotel.

Rustruimte en stilteruimte

Heb je een poosje in de sauna doorgebracht, dan is het tijd om tot jezelf te komen in de rustruimte. Of ga lekker liggen op een comfortabele bank of een van de ligbedden in de tuin. Zo geniet je nog lekker na van je saunabezoek. Je kunt ook kiezen voor de stilteruimte met slaapstoelen.

Hamamritueel

In het hotel met wellness is ook een hamam-ruimte. Hier kun je heerlijk in een warme en ontspannen sfeer genieten, waarbij je een verwenbehandeling ondergaat. Na een verblijf van vijf minuten in een Turks stoombad, wat ervoor zorgt dat de poriën van je huid open gaan staan, ga je liggen op een verwarmde marmeren tafel. Daarna giet de wellnessmasseur warm water op je en scrubt die je lichaam. Ook fijn: je wordt bedekt door een flinke laag schuim, die voedende en verzorgende eigenschappen heeft. Het ritueel eindigt met een massage.

Lekker het water in

Je kunt ook zwemmen! De Woudfennen heeft een binnen- en buitenbad, waar je je baantjes kunt trekken of kunt ‘hangen’. Beide baden hebben een aangename watertemperatuur van 30 graden. Het buitenbad beschikt over een jetstream. Verder is er een kruidenbad, waar lavendel is toegevoegd aan het water, en een bubbelbad.

Arrangementen

Lijkt dit hotel met wellness je ook een goed idee, maar weet je niet wat je uit het aanbod moet kiezen? Geen nood: De Woudfennen heeft mooie arrangementen bedacht. Daar kun je zeker een keuze uit maken. Wil je meer weten over het aanbod, over de arrangementen of over acties, neem dan contact op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer