Hamam behandeling

Hamam behandeling; weldadige zeepmassage

  • Eeuwenoude technieken
  • Warm waterritueel en afsluitende massage
  • Keuze uit 30 of 50 minuten

Oosters badritueel met massage en scrub

Een hamam behandeling is een oosters badritueel en is in twee woorden: ultiem genieten. Bij de behandeling maken we gebruik van eeuwenoude technieken uit het Midden-Oosten. Na de zeepmassage en scrub voel je je als herboren. Je lichaam is schoon, glimt en is zijdezacht.

Tip: neem zo’n 5 minuten voor de Hamam behandeling een Turks stoombad. Hier gaan de poriën van je huid open staan, wat goed is voor de reiniging van je huid.

Hoe ziet een hamam behandeling eruit?

Hamam behandeling met een deken van schuim

Tijdens het hamam reinigingsritueel lig je op je buik op een op fijn verarmde marmeren tafel. Lig je comfortabel? Dan giet de wellnessmasseur eerst warm water over je heen. Dan wordt je met een fijne handschoen uitgebreid gescrubd, waardoor ook meteen de dode huidcellen worden verwijderd. Een scrub-sessie stimuleert tevens de doorbloeding. De masseur spoelt je lichaam weer schoon met warm water.

Door met een katoenen zeepzak rond te zwaaien maakt de masseur schuim van olijfzeep. Je komt als het ware te liggen onder een deken van knisperend schuim. De zeep / schuim voedt en verzorgt tegelijkertijd je huid. Daarna ontvang je nog een ontspannende massage.

De behandeling rondt de masseur af met een warm waterritueel. Resultaat: glimmende, zijdezachte huid. En een ontspannend gevoel.

Kosten en arrangementen

Kosten van de behandeling:

  • 30 min | € 38,00

  • 50 min | € 61,00

Tip: combineer je Hamam ritueel met een verblijf in ons hotel Country Rose. Maak gebruik van het Hotel Hamam arrangement.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer