Zuiveren, verzorgen & ontspannen

Subliem Hydra Treatment (60min)

Subliem Hydra Treatment (60min)
Specifiek gericht op het verbeteren van de conditie van de huid

De Subliem Hydra Treatment is een behandeling die de conditie van de huid verbeterd. Tijdens deze behandeling krijgt de huid een extra boost door middel van onze Hydra-Boost. Uw huid ziet er frisser en jonger uit, het verminderd de rimpels en fijne lijntjes en zorgt voor een vermindering van pigmentvlekken. Daarnaast stimuleert het de cel opbouw.  • We beginnen de behandeling met een Thalgo Ritueel waarbij u gelijk al tot rust komt, wat tevens belangrijk is voor uw huid.

  • Uw huid wordt gereinigd met een Marine reinigingsfoam of milk, waarna de huid vervolgens diep gereinigd wordt met een Exfoliating peeling. 

  • Daarna starten wij de behandeling met de Hydra-Boost. Door elektrodes die zachtjes over uw huid glijden en een licht galvanische stroom afgeven, wordt uw huid ontvankelijker en absorbeert als een spons de doelgerichte werkstoffen die zijn aangebracht. De micro-circulatie van de cellen wordt hierdoor gestimuleerd en de celfunties geactiveerd, met als gevolg een betere zuurstofafvoer naar de cellen. Uw huid wordt tevens gestimuleerd tot het aanmaken van collageen in de elastine vezels. Dit kan rimpelvorming tegengaan en uw huidstructuur herstellen.

  • Ontspan tijdens het aanbrengen en inwerken van het Marine masker, die speciaal op uw huidtype is afgestemd.

  • Tot slot wordt met warme kompressen het masker verwijderd en wordt er een Thalgo dag- of nachtverzorging aangebracht.Prijs €68,00 (60 min)


 Tip: U kunt eventueel uw wenkbrauwen laten epileren. Tijdens het reserveringsproces kunt u kiezen voor dit supplement voor een meerprijs van €10,25.

Subliem Hydra Treatment (60min)