Een heerlijk dagje wellness

Een heerlijk dagje wellness

Voor even ontsnappen aan je huidige leven. Is dat niet iets wat we allemaal weleens willen? Eventjes de hectiek van werk opzijzetten of de druk van het zorgen voor je gezin. Je doet het uiteraard met liefde, maar een moment voor jezelf is ook belangrijk. Ga voor een heerlijk dagje wellness! Dan kun je een tijdje lekker ontspannen.

Stilzitten of juist niet

Het is belangrijk om regelmatig op een goede manier te ontspannen, anders loop je het risico op stress, en die wil je voorkomen. ‘Ontspannen’ is trouwens een ruim begrip, en je kunt het op verschillende manieren doen. Je kunt niet alleen ontspannen door stil te zitten of te liggen en je te laten verwennen, maar ook door je juist in te spannen door aan lichaamsbeweging te doen. Beide zijn goed voor je.

dagje wellness

Dagje wellness

Ben jij toe aan een lekker dagje wellness? Dan ben je bij Wellness & Beauty De Woudfennen aan het juiste adres! Hier word je volledig in de watten gelegd voor een geweldige dag. Je kunt er niet alleen naar de sauna, maar je kunt ook ontspannen in de baden. Verder kun je je laten masseren en kun je er sporten.

Sauna

Een saunabezoek is goed voor je. Je laat je lichaam en geest ontspannen, en door de warmte gaan je poriën openstaan. Dit heeft voordelen van je huid, want hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd, waardoor je huid er beter gaat uitzien! De Woudfennen beschikt over 9 sauna’s, die elk een eigen karakter hebben. Ook heeft elke ruimte een eigen temperatuur. In de grootste sauna vinden meerdere keren per dag opgietingen plaats. Die worden gedaan door saunameesters die hierin gespecialiseerd zijn.

Hamam-ritueel

In de hamam-ruimte kun je genieten in een warme en ontspannen sfeer, terwijl je verwend wordt met heerlijke behandelingen. Op de verwarmde tafel wordt je lichaam verzorgd door middel van een heerlijke bodyscrub. Daarna wordt een reinigende of zuiverende pakking aangebracht. Verder krijg je een massage met zeep. Als afsluiting is er een ontspannende massage. Je huid voelt na het ritueel superzacht en verzorgd aan!

Baden

Wil je lekker het water in om te zwemmen? Dat kan ook bij De Woudfennen! Bij het zwemmen gebruik je al je spieren. Dat maakt zwemmen tot een prima activiteit om aan lichaamsbeweging te doen. In De Woudfennen zijn zowel een binnen- als een buitenzwembad, met een aangename watertemperatuur van 30 graden. In het buitenzwembad is ook nog eens een jetstream. Lekker aan de kant hangen kan natuurlijk ook. Verder vind je in het complex een bubbelbad en een kruidenbad. Genieten!

Massage

Met een massage raken niet alleen je spieren ontspannen, maar komt ook je geest tot rust. De massage bestaat uit rustige handelingen en zorgt ervoor dat de doorbloeding in je spieren beter verloopt. Hierdoor worden de afvalstoffen in de spieren versneld afgevoerd. Ook verbetert je nachtrust. De Woudfennen biedt verschillende massagevormen, waaronder hotstone-massage, kruidenstempelmassage en shiatsu-massage.

Rustruimte

Wil je gewoon even helemaal niks doen? Dat kan natuurlijk ook! In de stilteruimte van De Woudfennen staan heerlijk zachte slaapstoelen. Hier kun je in stilte genieten, of afkoelen na je saunabezoek. Een verblijf in de rustruimte maakt je dagje wellness compleet!

Tuin

De Woudfennen heeft verder een grote en mooie tuin met waterval. Deze tuin is helemaal omsloten door een houtwal, dus je hebt hier alle privacy. Je kunt er op een van de ligbedden bijvoorbeeld afkoelen na je bezoek aan de sauna. In de zomer kun je hier genieten van hapjes en drankjes.

dagje wellness

Meer informatie

Je ziet het: De Woudfennen heeft alles voor een heerlijk dagje wellness! Wil je meer weten over het aanbod, de arrangementen, de overnachtingsmogelijkheden en acties? Kijk dan op de website, of neem contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer