Een heerlijk dagje uit op een ontspannende plek

Een heerlijk dagje uit op een ontspannende plek

Wat is er nou lekkerder dan een dagje eropuit te gaan om te ontspannen en in de watten gelegd te worden? Zodat je weer aangesterkt verder kunt? Lees hier meer over een heerlijk dagje uit op een ontspannende plek!

Genieten

Het is belangrijk om regelmatig de sleur van alledag achter je te laten en even in een andere omgeving te verblijven. Je vergeet dan even je dagelijkse zorgen, je geniet van wat er te zien of te doen is en doet nieuwe indrukken op. Daar kun je vervolgens lang op teren, totdat je je volgende uitje plant. En vergeet de voorpret niet!

dagje uit

Dagje-uit

Verschillende mogelijkheden

Als je een dagje weg wilt, zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Een attractiepark bijvoorbeeld. Daar hebben we in ons land gelukkig veel van. Een dierentuin bezoeken is ook altijd leuk. Wil je het wat kleinschaliger, dan zijn er bijvoorbeeld allerlei musea die je kunt bezoeken. Een stedentrip is ook leuk! Lekker rondkijken en winkelen. Wil je niet zo actief zijn, dan is een rondvaart een prima invulling van (een deel van) je dag.

Pure wellness

Wil je een dagje uit met maar weinig andere mensen om je heen, dan is Wellness & Beauty De Woudfennen een goed idee! Op het terrein in het Friese Joure kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de sauna. De Woudfennen heeft 9 verschillende sauna’s, die elk een eigen karakter hebben en een eigen temperatuur. In de grootste sauna zijn er dagelijks meerdere opgietingen, die worden verzorgd door professionele saunameesters.

Baden

Ook zijn er verschillende baden, waaronder twee zwembaden waarin je lekker baantjes kunt trekken of kunt hangen. De Woudfennen beschikt over zowel een binnenbad als een buitenbad, beide met een watertemperatuur van 30 graden. Hierin kun je prima ontspannen. Bovendien is er een bubbelbad en een kruidenbad, waarin heerlijk geurende lavendel is toegevoegd aan het water. Da’s pas genieten!

Beauty-instituut

Maar De Woudfennen is méér. Je kunt een bezoek ook combineren met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of een lichaamsbehandeling door een schoonheidsspecialist. Ga bijvoorbeeld voor een lichaamspakking, waarbij je huid heerlijk zacht wordt. Zo wordt een bezoek aan De Woudfennen een dagje uit waarbij je helemaal in de watten gelegd wordt. Na zo’n heerlijke behandeling ga je als herboren weer naar huis.

Massage

Nog een goed idee: laat je masseren! De Woudfennen biedt allerlei massages aan, waaronder de klassieke ontspanningsmassage, hotstone-massage, kruidenstempelmassage en shiatsu-massage. Deze massagevormen hebben een verschillende focus, maar hebben gemeen dat ze een weldaad zijn voor lichaam én geest!

dagje uit

Dagje-uit

Rustruimte

Omdat alles om jou draait, betekent dat er niks hoeft. Je kunt dus ook gewoon heerlijk liggen in de comfortabele banken of op de ligbedden in de tuin. Bovendien is er een stilteruimte met slaapstoelen. In een dagje uit in De Woudfennen staat jouw wellness centraal!

Hotel

Wil je langer dan een dag in De Woudfennen blijven? Het complex beschikt ook over een inpandig hotel. Je kunt dus direct vanuit het wellness-gedeelte in je badjas naar je kamer lopen! Er is een eenpersoonskamer, een tweepersoonskamer en een luxueuze suite. Zo geniet je extra lang van je verblijf.

Restaurant

Wil je tijdens je dagje uit met hotelovernachting ook lekker eten? Ook dat kan gewoon in De Woudfennen. Of je nu wilt genieten van een lunch of een diner: er is een ruime keus uit heerlijke gerechten. Zo kun je een volle dag op het terrein verblijven.

Arrangementen

Ben je geïnteresseerd, maar weet je niet wat te kiezen? Dan heeft De Woudfennen een flink aantal leuke arrangementen samengesteld waar je uit kunt kiezen. En let ook op de acties op de website!

Meer informatie

Je ziet het: De Woudfennen heeft alles voor een heerlijk dagje weg! Wil je meer weten over het aanbod, de arrangementen, de overnachtingsmogelijkheden en acties? Kijk dan op de website, of neem contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer