Een dagje sauna: prima idee!

Een dagje sauna: prima idee!

Al dat harde werken, rennen van hot naar her, stress en brandjes blussen: soms is het even genoeg. Dan mag je ‘stop’ zeggen en jezelf verwennen. En hoe kan dat beter dan met een dagje sauna?

Moment voor jezelf

Laat de drukte voor een moment achter je, ga even offline en dompel jezelf onder in warmte, luxe, stilte en ontspanning van de sauna. Hier kun je je op jezelf focussen en even helemaal tot rust komen. Want dat heb je wel verdiend. Je kunt lekker je gedachten de vrije loop laten, een leuk tijdschrift lezen of ongestoord wegdommelen en tot jezelf komen.

Gezondheidsvoordelen

Behalve dat een saunabezoek heerlijk ontspannend is, heeft de warmte van een sauna ook gezondheidsvoordelen. Zo maakt je lichaam het ‘geluksstofje’ endorfine aan. En doordat je gaat transpireren, zorg je er ook voor dat je huid gereinigd wordt. Dode huidcellen worden namelijk verwijderd en afvalstoffen worden via je huid afgevoerd. De warmte is ook nog eens goed voor je immuunsysteem.

Dagje sauna

Voor een heerlijk dagje sauna zit je bij De Woudfennen helemaal goed! Op het terrein van De Woudfennen in Joure in Friesland bevinden zich maar liefst 9 verschillende sauna’s, die elk een eigen karakter hebben, en ook een eigen temperatuur. In de grootste sauna vinden er elke dag meerdere opgietingen plaats. Deze worden verzorgd door professionele saunameesters.

Rustruimte

Nadat je de sauna hebt bezocht, kun je de rustruimte opzoeken. Of je kunt liggen in de comfortabele banken of op de ligbedden die in de tuin staan. Hier kun je je moment voor jezelf nog een tijdje laten voortduren. Bovendien is er op het terrein een stilteruimte met slaapstoelen. Alles voor een geslaagd dagje sauna!

Massages

Maak je dag sauna compleet met één of meerdere van het overige aanbod! Bijvoorbeeld met een massage! De Woudfennen biedt verschillende soorten massage. Dit zijn ze:

Al deze vormen van massage hebben hun eigen focus, maar ze hebben gemeen dat ze een weldaad zijn voor je lichaam én je geest!

Lekker zwemmen

Je kunt ook lekker zwemmen bij De Woudfennen. Hiervoor zijn er twee zwembaden waarin je baantjes kunt trekken of kunt hangen. Op het terrein is er zowel een binnenbad als een buitenbad. Beide baden hebben een temperatuur van 30 graden. Een aangename warmte dus, waarbij je prima kunt ontspannen. Ook is er een bubbelbad en een kruidenbad. In het kruidenbad zijn heerlijk geurende lavendel toegevoegd aan het water.

Beautybehandelingen

Maar je kunt je dagje sauna ook uitbreiden met bijvoorbeeld een lichaamsbehandeling of een gezichtsbehandeling. Deze worden uitgevoerd door een professionele schoonheidsspecialist. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichaamspakking. Hierbij wordt je huid heerlijk zacht! Zo wordt jouw bezoek aan De Woudfennen een dagje uit waarbij je helemaal in de watten gelegd wordt.

Hotel en restaurant

Is één dagje sauna te kort voor jouw wellnessbeleving? Overnacht dan in het hotel, dat zich op het complex bevindt. Vanuit het wellness-deel loop je zó in je badjas naar je kamer! Je kunt kiezen uit een kamer voor één persoon en een kamer voor twee personen. Bovendien is er een luxueuze suite. Ook voor het eten hoef je De Woudfennen niet uit, want het complex beschikt over een restaurant, waar je terecht kunt voor je lunch en/of diner.

Arrangementen

Als je geen keuze kunt maken uit het ruime aanbod van De Woudfennen, bekijk dan de leuke arrangementen die zijn samengesteld. Hou verder de website en de sociale media in de gaten, want er zijn geregeld acties en aanbiedingen. Heb je nog vragen over het aanbod of de faciliteiten? Neem dan gerust contact op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer