Verstevigen & Verjongen

Anti-ageing BBD Deluxe (60min)

Anti-ageing BBD Deluxe (60min)
Specifiek gericht op het verjongen en verstevigen van de huid

De Anti-ageing BBD Deluxe is specifiek gericht op het verjongen en verstevigen van het gelaat. Tijdens deze behandeling krijgt de huid de aandacht die het verdiend. Deze behandeling is ideaal voor elk huidtype. Uw huid krijgt een stralende teint en voelt ontspannen en uitgerust aan.
  • De anti-ageing behandeling start met een huidanalyse

  • Vervolgens beginnen we met een intensieve reiniging van het gelaat met de Super Vitamine C-foam en met de Apple Stem Cell Toner., waarna de huid vervolgens diep gereinigd wordt met een Microdermabrasion crème. De creme zorgt voor een gladde, zachte huid en een jeugdige uitstraling. 

  • Geniet tijdens deze behandeling van een intensieve en ontspannende gezichtsmassage met Beauty By Dorien Treatment Gel, op basis van vele werkzame stoffen, worden fijne lijntjes en rimpels direct vervaagd (vrij van de ogen).

  • Daarna worden plaatselijke rimpels met de Non-Stop Lifting en/of oog crème behandeld.

  • Ontspan tijdens het aanbrengen en inwerken van het unieke Apple Stem Cell vliesmasker en geniet van een hand- of decolleté massage met het Berry Extract.

  • Tot slot wordt er een Beauty By Dorien dag- of nachtverzorging aangebracht, afhankelijk van uw huidtype.Prijs: €69,50 (60 min)


Tip: U kunt eventueel na uw behandeling de collageenbank bijboeken. Tijdens het reserveringsproces kunt u kiezen voor dit supplement voor een meerprijs van €15,-.


 


 

Anti-ageing BBD Deluxe (60min)