Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1.Reserveren
Reserveren voor uw bezoek is geen verplichting. Er kan u echter geen toegang, behandeling en/of overnachting gegarandeerd worden zonder reservering.
Bij bepaalde acties/arrangementen is vooraf reserveren verplicht, indien dit het geval is staat dit vermeld in de voorwaarden van desbetreffende actie/arrangement.
Op basis van beschikbaarheid maakt u een reservering. Indien blijkt dat uw reservering niet gerealiseerd kan worden, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Wij behouden ons het recht voor uw aanvraag, ondanks vooruitbetaling, te weigeren of te annuleren. Hierbij krijgt u het eventueel vooruitbetaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

1.1 Saunabezoek reserveren
Indien u een reservering heeft gemaakt voor uw saunabezoek, zorg dan dat u op tijd aanwezig bent. Indien u meer dan een half uur later aankomt dan de aangegeven aankomsttijd, is een eventuele verkorting of uitval van uw behandeling en/of bezoek voor eigen rekening.

1.2 Beautybehandeling of massage reserveren
Indien u een beautybehandeling of massage gereserveerd heeft, wordt deze binnen uw aangegeven aankomst- en vertrektijd ingepland. De definitieve tijden worden bij aankomst bekend gemaakt.

1.3 Hotelkamer reserveren
U kunt uw hotelkamer reserveren via het online reserveringssysteem of ons callcenter. Vanaf 14.00uur is uw hotelkamer beschikbaar. Uitchecken kunt u bij onze receptie tot 11.00uur.

2. Reservering aanpassen
Tenzij anders aangegeven heeft het begrip ‘reservering’ in dit artikel de volgende toegekende betekenis. De door de consument los van elkaar gereserveerde diensten of als arrangement, mogelijk bestaande uit:
a. Saunabezoek;
b. Beautybehandeling;
c. Massage;
d. Horeca;
e. Hotelkamer.

2.1 Verzetten reservering
Uw reservering kosteloos verzetten kan tot 5 dagen voor aankomst. Dit is uitsluitend mogelijk via ons callcenter, tel: 0513-415200.
Indien u op een later moment uw reservering wilt verzetten, zijn de volgende regels van toepassing:

a. Voor het verzetten van uw reservering tot 3 dagen voor aankomstdatum wordt 25% van het factuurbedrag als administratiekosten doorberekend.
b. Voor het verzetten van uw reservering tot 24uur voor aankomstdatum wordt 50% van het factuurbedrag als administratiekosten doorberekend.
c. Wanneer u uw reservering op de aankomstdatum nog wilt verzetten, zijn wij helaas genoodzaakt 75% van het factuurbedrag als administratiekosten door te berekenen.

2.2 Annuleren reservering
Een reservering kan tot 5 dagen voor aankomst kosteloos geannuleerd worden. Eventueel vooruitbetaalde kosten worden volledig teruggestort. Dit is uitsluitend mogelijk via ons callcenter, tel: 0513-415200.
Indien de annulering op een later moment ontvangen wordt, zijn de volgende regels van toepassing:

a. Bij een annulering tot 3 dagen voor aankomstdatum, wordt 50% van het totale factuurbedrag als annuleringskosten doorberekend.
b. Bij een annulering tot 24uur voor aankomstdatum, wordt 75% van het totale factuurbedrag als annuleringskosten doorberekend.
c. Bij annulering op de aankomstdatum of no-show, zijn wij genoodzaakt 100% van het factuurbedrag als annuleringskosten aan u door te berekenen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer