Afslanken en Beauty

Afslanken en beauty

Voel je goed, voel je mooi!
Als ultieme aanvulling op uw Lifestyle ervaring hebben wij enkele beautybehandelingen die perfect aansluiten op uw afslanktraject. Met werkstoffen gericht op zuivering, ontgifting en ontspanning zijn deze behandelingen uitermate geschikt om te combineren met een gezond voedingspatroon en bewegen. Hieronder enkele voorbeelden.

Body Wrap – Meer informatie
De Body Wrap zuivert en onttrekt gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleert het lymfesysteem waardoor nog meer schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten. De Body Wrap wordt met name aangebracht op de gebieden welke je wilt verfijnen zoals bovenarmen, buik, billen en bovenbenen.

Electrolipolyse – Meer informatie
Dit is een unieke figuurverbeterende methode om plaatselijke hardnekkige vetophopingen en cellulitis te verwijderen. Dit doen we door middel van het aanbrengen van electrode pads op de probleemgebieden. Cellulite, ofwel de sinaasappelhuid, wordt veroorzaakt door een combinatie van diverse factoren. Cellulite hangt niet samen met overgewicht, wat vaak wordt gedacht. Hoewel cellulite zeer hardnekkig kan zijn, is er toch iets aan te doen.

Onze professionals van het Beauty Instituut staan voor u klaar om u te adviseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen
Abonneer