Beoordelingen van onze sauna

Recensies

Heeft u reeds een bezoek gebracht aan Wellness & Beauty De Woudfennen en wilt u graag uw ervaring delen met andere saunabezoekers? Schroom dan niet en geef uw mening via onderstaande link. Door op de link te klikken komt u direct snel in het juiste scherm. U kunt uw review ook achterlaten op de site van Wellness Centrum Nederland, zo bereikt uw ervaring nog meer saunaliefhebbers.

Heeft u een bezoek gebracht en wilt u uw ervaring delen?

Beoordelingsformulier

Uw beoordeling wordt na goedkeuring op onze website geplaatst. Alle velden zijn verplicht.
 • sluiten
 • Heerlijk ontspannen

  Afgelopen weekend voor het eerst met mijn 18 jarige dochter geweest. Super relaxed en ontspannen. Gezellige sfeer en iedereen is zo vriendelijk van het personeel. Dochterlief wil vaker mee. Heeft de smaak te pakken;-)

  - Jacqueline, 1 december 2015
  Rust en gezelligheid

  Zijn in september weer 3 dagen geweest. Gaan speciaal uit Alphen ad Rijn 1 -2 keer per jaar naar de Woudfennen om de persoonlijke sfeer, het kopje koffie met de druppel en het hotel wat direct aan de sauna vast zit. Deze keer Hamman en Massage van 50 minuten erbij. Was super goed en weer geheel ontspannen naar huis. We zien alweer uit naar de volgende keer. Hennie en Corrie, 11 oktober 2015

  - Hennie Snatersen, 12 oktober 2015
  Jammer dat er geen meer sterren zijn!!!

  Wij komen regelmatig in jullie sauna en afgelopen jaren ook veel sauna's bezocht in rest van Nederland. Maar nergens is het lekkerder toeven dan in jullie sauna. Het voelt elke keer weer als thuiskomen. Alles is perfect, de sauna's, de baden, het eten, de bediening etc. en alles is super schoon (dat komen we wel anders tegen). Wij zijn eruit, voor ons is er maar 1 sauna meer.....

  - Homme en Corry, 8 oktober 2015
  Top!

  Gisteren zijn wij voor de tweede keer bij de Woudfennen geweest. En wat was het heerlijk. Het hielp natuurlijk dat het prachtig weer was, vooral om lekker buiten te zitten op de loungebedden. We vinden het een heerlijke, knusse sauna, met genoeg keuze voor de verschillende sauna's. De opgieting in de Kelosauna was bijzonder en heerlijk om mee te maken. De catering (lunch, koffie/thee en smoothies) zijn heerlijk en snel. Vooral de omelet de Woudfennen is een aanrader. De volgende keer boeken we er een hotelovernachting bij, zodat we 's avonds niet moe en rozig terug hoeven te rijden en we lekker twee dagen bij jullie kunnen verblijven.

  - Maaike, 1 oktober 2015